Piazza's Picknick Plein

Piazza's Picknick Plein

Op zaterdag 23 maart werd het Piazza Center omgetoverd tot een bruisende picknickplaats tijdens Piazza’s Picknick Plein. Tijdens dit evenement konden bezoekers de heerlijke smaken ontdekken die het winkelcentrum te bieden had, nieuwe mensen leren kennen en kans maken op een smakelijk gevulde picknickmand.

Van 11:00 tot 15:00 uur transformeerde het centrale plein van het Piazza Center in een levendige picknickplek. De picknicktafels werden feestelijk gedekt en er stond een scala aan lekkernijen klaar uit het winkelcentrum. Het swingende duo The Flageolettes zorgde voor extra gezelligheid. Tijdens het evenement werd ook de prijs, een goed gevulde picknickmand, uitgereikt aan de winnares.

Bekijk hieronder de foto's voor een impressie van deze geslaagde dag! Meer foto’s van het evenement vind je in het fotoalbum op onze Facebook-pagina.

Piazza Picknick Plein 1Piazza Picknick Plein 2Piazza Picknick Plein 4Piazza Picknick Plein 3Piazza Picknick Plein 7Piazza Picknick Plein 6Piazza Picknick Plein 5