Piazza's Picknick Plein
Meld je aan voor Piazza's picknick plein

Op zaterdag 23 maart wordt het Piazza Center omgetoverd tot een bruisende picknickplaats tijdens Piazza’s Picknick Plein. Ontdek tijdens dit evenement de heerlijke smaken die het winkelcentrum te bieden heeft, leer nieuwe mensen kennen en maak kans op een smakelijk gevulde picknickmand.

Van 11:00 en 15:00 uur transformeert het centrale plein van het Piazza Center in een levendige picknickplek. De picknicktafels worden feestelijk gedekt en er staat een scala aan lekkernijen voor je klaar. Het swingende duo The Flageolettes zorgt voor extra gezelligheid. Kortom, nodig je beste vriend uit, neem je buurman mee of bel een oude kennis op. Het belooft een heerlijke voorjaarsmiddag te worden!

Hoe werkt de actie?

Meld je aan voor Piazza’s Picknick Plein via het onderstaande digitale formulier en maak met je aanmelding kans op een goed gevulde picknickmand. Geef bij het verzenden van je aanmelding je voorkeurstijd aan en laat ons weten met hoeveel personen je komt. De gelukkige winnaar van de picknickmand wordt op vrijdag 22 maart op de hoogte gebracht en kan de prijs op zaterdag 23 maart komen ophalen tijdens het event.Aanmeldingen zijn door de grote enthausiastme gesloten. 


Piazza Center
Postbus 2045
4200 BA Gorinchem
info@piazza-center.nl

Volg ons op:

OPENINGSTIJDEN PIAZZA CENTER*
Ma t/m vr. 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

* Sommige winkels hanteren afwijkende openingstijden.

OPENINGSTIJDEN PARKEERDEK
Ma t/m za. 07:30 - 21:30 uur
Zondag 11:30 - 17:30 uur